Pink Moment

I’m wearing: Shein faux fur/suni kürk H&M jeans • Dresslily cap/şapka Jollychic bag/çanta • Romwe boots/bot

Use “MELIKECIM” at checkout to get 10% off on Jollychic.com! •••• Jollychic.com‘da “MELIKECIM” kodunu kullanarak %10 indirimden yararlanın!

There wasn’t anything pink in my closet since this year. Like literally, I was not wearing anything pink, even when I was a child. However from burgundy and pink undertones I’ve started wearing pink with baby steps and right now I love it! I’m not talking about that bright pink that takes atention from miles away but I love a soft, pastel pink. And obviously it goes perfectly with my pinkish-purple bag which is I’m obsessed with lately and I’m wearing it non-stop since I got it. So I promise I’ll stop wearing it -for a while- and give chance the new ones! I also love wering faux furs a lot, it’s so much fun and this one is extra extra fun since I feel like a bird in it.

Besides from the pink and fur -and the bag!- I also love the newsboy cap thing going on this season. However I like a more structured hat than the loose ones and I think it looks more like a military cap when it’ a lot more structured. It’s way more harder to find a good sharp one but I really liked the one on my head today. It fits perfectly on me and really liked the minimalistic design of it, also it’s just$8.73, so worth to try!


Bu seneye kadar, dolabımda tek bir pembe parça bile yoktu. Çocukken bile pembe giymezdim; gel gelelim ki bu sene bordolar, pembe alttonlu parçalar derken minik adımlarla pembeyi dolabıma dahil etmeye başladım (daha kaç kere pembe kelimesini kullanacağım acaba!) Yine de o capcanlı, metreler öteden kendini belli eden pembelerden değil daha yumuşak, pastel tonlardan bahsediyorum. Ve tabi ki bu tonlar da aldığım günden beri kafayı takıp, aralıksız kullandığım biraz pembelik barındıran, mor çantamla (gül kurusu da denebilir gibi) müthiş uyum sağlıyor. Ama söz veriyorum bir süre bu çantaya ara verip yenilerine şans tanıyacağım, çünkü gidişat pek de iç açıcı görünmüyor! Diğer bir yandan bu sezon suni kürkleri kombinlemeyi de çok seviyorum; hem kolay hem de çok eğlenceli parçalar.

Pembeler ve kürkler dışında -ve tabi ki çantam!- yurtdışında “newsboy cap” dedikleri gazeteci çocuk şapkası (ülkemizde gazete dağıtan şapkalı bir çocuk geleneği olduğundan pek emin olmamakla birlikte) trendini de severek takip ediyordum. Ancak o bol, şekil değiştiren modellerdense daha kalıp halinde, keskin hatlı bir şapka arayışındaydım. Yani daha çok askeri etkiye sahip olan modelleri beğeniyorum. Bugün kafamdaki tam olarak aradığım olmasa da hem fiyatıyla hem de kafaya oturuşu ve minimal tasarımıyla gönlümü çelerek, karlı bir alışveriş oldu diyebilirim.

 



Leave a Reply