Back to Fall Layers

I’m wearing: Romwe sweater/kazak • Mango button up shirt/gömlek • Shein jeans Jollychic bag/çanta • Romwe boots/bot

Use “MELIKECIM” at checkout to get 10% off on Jollychic.com! •••• Jollychic.com‘da “MELIKECIM” kodunu kullanarak %10 indirimden yararlanın!

I wore so many amazing coats through the winter and you know what, I really miss going out without wearing a coat. I found a structured good quality coat a very very complementary piece and love to wear it on a basic knit and jeans look (this was mostly what I was wearing this year though) but I really miss wearing just a sweater – or sweatshirt, without a coat on. So when I createad this look I tried some jackets and stuff but I decided to make a flashback to fall and didn’t put anything on my shoulders. Also I love anything in the khaki/camel family and since I got my hair dark again I love to wear that shades even more. And as I said on my previous post this bag is the go-to one I really needed, looks amazing with everything in my closet! And the good thing is it’s an amazing quality, if you want to purchase it (really recommend) don’t forget to use my code “MELIKECIM” at check out to get 10% off!!


Kış boyunca çok fazla harika kaban giydim ve keskin hatlı, modern kabanlara karşı büyük bir zaafım var. Bana göre güçlü bir kaban basit bir kıyafetin bile tüm havasını değiştiren tam anlamıyla tamamlayıcı, bütünleştirici bir parça. Tüm kış boyunca üniformam haline gelen jean pantolon, triko ve kaban kombinlerimi göz önünde bulundurunca zaten daha fazlasını söylememe gerek kalmıyor. Gel gelelim ki artık kabansız dışarı çıkmayı ne kadar özlediğimi fark ettim. Bugünkü kombini hazırlarken bir sürü ceket denedim ve en sonunda omuzlarıma başka hiç bir şey almadan tamamlamak istedim (tabi ki fotoğraf çekimi için, bu şekilde dışarıda cirit atacak kadar cesur değilim!) Sonbahara geri dönüş niteliğinde bir görüntü oluşmasını da çok çok sevdim. Diğer bir yandan, saçlarımı eskisi gibi koyulaştırdığımdan beri çok sevdiğim toprak tonları ailesini kombinlemeyi de daha çok seviyorum, çok daha güçlü bir renk uyumu ortaya çıkıyor. Ve son olarak; bir önceki yazımda bahsettiğim gibi bu çanta bir süredir aradığım “her kombine oturacak” bir çanta gerçekten, resmen gardırobumdaki tüm renklere yakışıyor! Ve en güzel yanı da uygun fiyatlı olmasına rağmen müthiş kaliteli olması! Eğer sipariş etmek isterseniz (kesinlikle öneriyorum!!) “MELIKECIM” kodunu kullanarak %10 indirimden yararlanmayı unutmayın!

 


Leave a Reply