Winter Pastels

I’m wearing: NA-KD bomber jacket/ceket • Zaful beanie/bere Romwe turtleneck/balıkçı yakaRomwe mom jeans • Zara boots/bot

I think I’m wearing pastels in winter more than necessery. I love grey centered outfits lately and probably I’ll go back to blacks really soon so you can see me all in black next week (I mean all week) But especially in the depth of winter, when it’s snowy I tend to wear light shades so I can be camouflaged! Also I’m pretty happy about my beanie purchases this season, they fit perfectly and thick just enough to not make your face look bigger (you knowthat struggle, right!?) And obviously I’m fan of greys, they are the magical final touch to any basic outfit to make it fabulous!


Sanırım bu kış pastelleri olayını oldukça sevdim. Gri ağırlıklı kombinleri sıklıkla giyer oldum diğer bir yandan da siyahlarımı özledim. Gelecek hafta beni karalara bürünmüş halde görürseniz şaşırmayın diye söylüyorum. Ama özellikle kışın karlı dönemlerine pastel tonları çok yakıştırıyorum, yerlede karlar varken beyaz botlarla yürüyünce sanki kendimi kamufe olmuş gibi hissediyorum da diyebilirim. Ayrıca bu sezonki bere siparişlerim de beni oldukça memnun ediyor; güzel bir berenin ne kadar zor bulunduğunu bilirsiniz. O kafaya mükemmel oturan ama yüzü de büyük göstermeyecek doğru kalınlıkta olan bere… özellikle gri bereler en basit kombinleri bile bir çıta yükseltecek müthiş bir son dokunuş oluyor.

 


1 Comment

  1. Vanessa says: Reply

    Love it babe!

Leave a Reply