Simply Basics

I’m wearing: Dresslink hat/şapka • Shein coat/kaban Romwe flared sleeve top/ispanyol kol triko Zara mom jeans • Zaful earings/küpe • Romwe boots/bot

Since I start blogging (especially since I started post regularly) I realised that I need to try new styles from out of my comfort zone to create more qualified and enjoyable content for you guys. In other words; I love trying pieces from all different styles but let me admit that I’d wear same jeans and coat all the time if it was possible and as you can imagine that would not be a very pretty type of content. And the funny part is, I’m talking about changes -out of from your comfort zone- but actually I’m trying to connect the subject to the earings that I’m wearing today. Yes, I know! But it’s a small step for humanity big step for me! I don’t wear earings, basically, I just don’t like to wear earings and probably for many years I didn’t wear any earing. So many earing trends came and gone during this time and none of them could change my mind until this day. I’m not about tassles, big hoops or anything but I bloody loved the geometric earing which are so ‘in’ this year. Even I loved them so much I needed to blend it to my style ‘literally’ by adding my black fedora hat and mom jeans.

And last but not least, I think I found the “flared sleeve” top that I was looking for finally. A basic mock neck which is also I love love love lately black.


Özellikle düzenli blog paylaşımları yapmaya başladığımdan beri, hem sizler hem de kendim için daha kaliteli ve ilgi çekici içerik üretmek için, güvenli bölgemden dışarı doğru adımlar atıp, giymem, takmam, kullanmam dediklerime bir şans vermem gerektiğini fark ettim. Ya da diğer bir deyişle, bana kalsa aynı jean pantolonu ve kabanı sürekli giyerdim ve sanıyorum ki bu da bir blog için pek iç açıcı bir içerik olmazdı. Aslında bu kadar ihtişamlı bir giriş yapmama rağmen konuyu bugün kulağımdaki küpelere getirmeye çalışıyorum. Evet, küpeler. İnsanlık için küçük ama benim için büyük bir adım. Çok uzun yıllardır küpe takmıyorum, hatta küpe takıldığının bile farkında değilim desem yalan olmaz. Bu süre boyunca ne trendler geldi geçti ama hiç biri beni küpelere yaklaştıramadı bile; püsküllüler, büyük halkalar… hiç birine gözüm bile takılmıyordu ki bugüne kadar. Bu seneki geometrik şekilli küpelere karşı dayanamadım! (özellikle çizgiler ve yuvarlakların bir araya geldiği tasarımlara bayılıyorum) Her ne kadar yenilik falan filan desem de, bunu kendimi en iyi hissettiğim parçalarla, en güvendiğim kombinin içine yedirerek kullanmam gerekiyordu. Ben de siyah fedora şapkamı ve mom jean pantolonumu tercih ettim.


Leave a Reply