Boyfriend Blazer

SHEIN  BLAZER / CEKET   ( HERE / BURADA )
ROMWE LACE TOP / DANTEL ÜST   ( HERE / BURADA )
MANGO  BAG  / ÇANTA
ROMWE  BOOTS /  BOTLAR   ( HERE / BURADA )

Hi everyone! Boyfriend jeans, boyfriend blazer, coat, tee or sweatshirt I love anything that you can call a “boyfriend” fit; even sometimes I stole pieces from my boyfriend’s closet! And I love wear a masculine piece with a totally opposite one, a femine style that I don’t usualy prefer, I love to balance these two styles. Today I’m wearing almost a lingerie, a lace top to create the contrast.

Annnnd you know it’s THE day: BLACK FRIDAY!! Yayy! Shein has an amazing sale up to 85% off on so many a-ma-zing styles and also it’s free shipping worldwide from 25th to 28th November! Click HERE to discover and lost in your shopping card!


Merhaba! Boyfriend jeans, boyfriend blazer, boyfriend kaban, tişört, sweatshirt “boyfriend” kalıbındaki tüm parçaları kombinlemeyi çok seviyorum, kimi zaman doğrudan erkek arkadaşımın gardırobundan çaldığım parçalar da olmuyor değil! Maskülen parçaları normalde hiç tercih etmediğim kadar feminen parçalarla birleştirerek dengelemek kesinlikle favorim; bugün de dantel detaylı, geceliği andıran bir üstle zıtlık yaratmak istedim.

Veee beklediğimiz gün geldi, bugün BLACK FRIDAY ya da Kara Cuma ya da Çılgın İndirim Günü! Ben bugün mağazalara akın etmek yerine evden -her zamanki gibi- internet fırsatlarını yakalamayı tercih ediyorum ve biliyorsunuz ki Shein favori markalarımdan biri. 25 ve 28 Kasım tarihleri arasında Shein.com’da %85’e varan büyük indirim ve tüm dünyaya ücretsiz gönderim fırsatı var. Keşfetmek için BURAYA tıklayın.

 


Leave a Reply