Ice Cold

ROMWE  TEE / TİSÖRT   ( HERE / BURADA )
ROMWE  JEANS   ( HERE / BURADA )
H&M  BAG / ÇANTA
ASOS   BELT / KEMER   ( HERE / BURADA )
ZEROUV   SUNGLASSES / GÜNES GÖZLÜGÜ   ( HERE / BURADA )
ASOS   FLATS / AYAKKABI

Hi everyone! Today I’m sharing my favorite outfit lately and some of my favorite photos all time. All the pieces I prefer today are so so simple and can be fit in any style easly and you know that I love when those basic pieces come together. Also I found the perfect tee for me! Yay!!!


Merhaba! Bu haftaya son zamanlardaki favori kombinlerimden biriyle başlıyorum. Bugün tercih ettiğim her parça bukalemun gibi, her kombine ayak uydurabilen parçalar.  Ve bildiğiniz gibi böyle temel parçaların bir araya gelmesiyle oluşan kombinler benim favoriiiim! Ayrıca kendimi en net şekilde ifade edebileceğim tişörtü bulduğum için inanılmaz mutluyum!

 


2 Comment

  1. merhaba,
    kotunuza bayildim onceki postlardaki kotlar da romwe den. Bende siparis etmeyi dusundum ama kalitesinden emin olamadim fotograflarda gayet guzel gorunuyo dikisleri kumaslari nasil memnunmusunuz? mesela zarayla kiyasla daha alt segmentler mi

    1. Melike says: Reply

      Merhaba 🙂 Sanırım tüm ürünleri kendileri üretmediklerinden olacak ürünler arasında kalite farklıkları olabiliyor. Bazıları dikiş ve kumaş bakımından çok kaliteliylen bazı ürünler hayal kırılığı yaratabiliyor. Yani biraz şansa kalmış bir durum, ancak memnun kalmadıklarını iade edebilirsin.

Leave a Reply