Modern Basics

ROMWE  TEE / TISÖRT   ( HERE / BURADA )
ROMWE  JEANS   ( HERE / BURADA )
PIECES  BAG / ÇANTA
MANGO  SANDALS / SANDALETLER

Hi everyone! I think the most effective outfits are the ones created with the basic pieces and the basic colors. Today I prefer to wear basics but with just a little difference; modern basics! A simple white tee but with a grey ombre effect on the shoulders, a pair of cut out black skinny jeans and definitely essentials new Mango nude sandals!


Merhaba! Bana göre en etkili kombinler en basit parçalar ve temel renklerle oluşturulanlar. Bugün tercihimi basic parçalardan yana kullandım; ama modern basicler. Omuzlarından aşağı dökülen gri ombre detayıyla klasik beyaz bir tişört, dizleri kesik siyah skinny pantolon ve kesinlikle benim için şimdiden olmazsa olmazlar arasına giren ten rengi Mango sandaletleri tercih ettim.

 


2 Comment

  1. abc says: Reply

    Merhabalar Melike hanım. Romwe ve shein sitelerinde kotları kaç beden tercih ediyorsunuz? Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var 🙂

    1. Melike says: Reply

      Bu kombinde üstümde olan pantolon S beden ve çok rahat, esnek bir oturuşu var. Romwe ve Shein’den kot pantolon sipariş ederken S/27 beden tercih ediyorum. Yazlık, daha ince ve yırtıklı pantolonlarda kendi bedenimde çok rahat ediyorum ama kışlık ya da daha kalın, esnemeyen kotlarda sorun olabiliyor.

Leave a Reply